Om mig

Jeg er 45 år, gift og vores 2 børn er en pige på 9 år og en dreng på 6 år og vi har en kat og en hund. I ægteskabets glæder og udfordringer samarbejder jeg med min mand med livets op og nedture og i forældrerollen med kærlighed og lærling på livets udviklingsvej.

Jeg har altid holdt af at møde og arbejde med mennesker.  Jeg arbejder fortsat med det kreative neglefag som EA – Educator Ambassador – Instruktør for brand’et CND i samarbejde med ICG A/S siden 2006. Jeg leder kurserne, formidler, giver sparring og vejledning. Jeg eksaminerer og underviser én til én den professionelle salon ejer, der investerer i at finpudse sit håndværk teoretisk som praktisk.

Det har været meget naturligt for mig, at gå fra et håndværk – at forme, tilpasse og formidle neglehåndværket, til hver enkelt kunde eller kursist, for at opnå det naturlige resultat de ønskede – til et terapeutisk håndværk, hvor jeg arbejder med at udfolde det der er, og belyse de blinde vinkler på emnerne og udfordringerne og hjælpe det enkelte menneske i den retning der giver bedst mening i dag.

Jeg har selv stået i livet og ikke vist hvilken vej jeg skulle – hvad er egentlig meningen med livet? – og jeg har arbejdet med at forstå hvorfor at jeg blev ved med at gentage forskellige mønstre, der ikke var hensigtsmæssige for mig eller mine omgivelser. Jeg har søgt fornemmelsen af at være hel, at komme hjem i mig selv og det har været berigende at lære at leve livet indefra og ud. Jeg har arbejdet intenst med min egen udvikling de sidste 10 år og er fortsat igang og dermed kan jeg autentisk hjælpe de mennesker der kommer hos mig. Dermed kan jeg støtte dig til at opnå din dybere udvikling. Det kan til tider være en udfordring at arbejde med sig selv, især når man skal slippe de gamle mønstre, (de skal ikke væk) og når man finder ud af, at ‘tågen’ er lettet, og udsigten over livet er mere klar, så er dét det hele værd. Valgmulighederne vokser og vokser.

At være nærværende i vores relation, har stor vigtighed for mig. Du vil blive mødt af en rummelig og imødekommende samtalepartner, der støtter og hjælper dig, til at gøre det vigtige og nødvendige med dig.

Jeg ser frem til at møde dig.

 

 

Som terapeut er jeg underlagt tavshedspligt og følger Dansk Psykoterapiforenings etiske regelsæt. Derudover modtager jeg løbende supervision.

 

 

Kvalifikationer

Fra 2020: Lærerassistent, Psykoterapeutuddannelsen, ID Academy
2017-2020: Psykoterapeut, ID Academy
– kompetencelinie Kærlighed og seksualitet
– kompetencelinie Transpersonlig

2018-2019: ELP Mentor – Essential Life Practioner  v/Ole Vadum Dahl
– Lærerassistent: ELP Mentor,

– Lærerassistent: 1 år ID Psykoterapeut, ID Lifecoach

2010-2012: Certificeret ID Lifecoach, ID Academy