Mentoring

Som din mentor tilbyder jeg:

Som din mentor kan jeg være et frisk pust udefra, som en erfaren person inden for personlig og spirituel udvikling. Som psykoterapeut forholder man sig neutralt og deler ikke egne erfaringer. Som Mentor inddrages egne erfaringer. Gennem sparring, vejledning og med mine psykoterapeutiske værktøjer, kan jeg støtte op om din udvikling, læring og hjælpe dig i processen frem mod det du ønsker i livet.  Min personlige erfaring med at ‘lægge sig på hjul’ bag andre, kan tydeliggøre ens vej i livet og åbne for dybere udvikling og du er ikke i tvivl når det føles rigtigt eller når det ikke føles rigtigt. Herved kan du lære at stå stærkere både personligt og professionelt.

Løsningerne ligger ikke hos mig som mentor, men er noget vi i fællesskab bevæger os frem til, i åben dialog og samarbejde. Jeg kombinerer rollerne fra ID psykoterapi, den Integrale psykoterapi og mentoring. Herved har jeg større mulighed for at guide og støtte dig i den retning du vil i livet.

Der findes ingen gylden middelvej. når vi taler personlig udvikling og spirituel opvågning. Rejsen er som regel både spændende og til tider virkelig udfordrende, men altid det hele værd. Jo mere du vågner til en højere bevidsthed, jo mere kommer du hjem i dig selv, og lige der finder du roen, glæden, kærligheden og alt det du naturligt længes efter som menneske.

Du har muligheden at give slip på selvbilleder og selvvurderinger. At opdage hvem du er og hvem du ikke er. Et sted hvor der skabes plads til nye genforhandlinger gennem åben og hjertelig spejling, transformationen fra det gamle og vejen til det nye og integrationen, at samle og begå sig i det nye. At lære at leve livet indefra og ud.

Jeg taler ikke om at quickfix eller smarte genveje.

Der er kun en vej ud og det er ind.

 

Hvordan foregår mentoring hos mig?

Det er meget varieret. Jeg tilrettelægger mentoringen individuelt, så den støtter dig og din historie bedst muligt. Jeg stiller spørgsmål for at lære dig at kende og for at forstå, hvad det er, der fylder hos dig.

Jeg sætter rammen og du bestemmer indholdet.
At du føler dig velkommen i min praksis er vigtigt for mig. Du vil opleve ro og god tid, når der er brug for det, når du har samtaler hos mig. Det er dit rum og din tid, som vi sammen skal få mest ud af.

 

 

Forløb:

For nogle er op til 5 møder nok, andre har behov for et længere forløb. Det afhænger af den enkelte person og dennes problematik og ønsker om udvikling.
Typisk hyppighed er fra en gang om ugen til en gang hver tredje uge. Det aftales individuelt.
Ved vores første samtale vil vi indlede med at få hilst på hinanden, hvor du samtidig får mulighed for at fortælle dine ønsker eller mål for et forløb hos mig, og derfra tage stilling til om vi skal fortsætte et videre forløb.